שאלה..

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/05/2009 | 16:53 | מאת: שרון

שלום ד"ר אני בן 14 ושאני הולך לבריכה ואני רואה גברים ערומים אני חייב לאונן ואני מפנטז כאילו אני עושה איתם...האם זה אומר שאני נמשך לבנים?

06/05/2009 | 17:17 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שרון, כן, בעיקרון זה אומר שאתה נמשך לבנים. יכול להיות שאתה נמשך גם לבנות. את זה אתה יודע. משיכה אחת לא שוללת את המשיכה האחרת. בכל מקרה, אתה מוזמן להתייעץ גם כאן וגם לפנות לאתר של ארגון הנוער הגאה www.igy.co.il בו יש פורומי תמיכה, אנשי מקצוע ומתנדבים שהוכשרו להעניק עזרה במיוחד לבני גילך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים