מי אני ?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/05/2009 | 00:47 | מאת: אני

העניין הוא שאני לא יודע מה אני רוצה מצד 1 נמשך לנשים אבל כל זמן נכנס לארי גיי ועושה סקס עם מצלמה עם גברים אני בתול וחולם לקבל משהו ענק אבל אחרי ש אני גומר במצלמה מרגיש גועל אני שמח עם אתה עונה לי תודה

02/05/2009 | 08:19 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, הגועל שאתה מרגיש אחרי שאתה גומר במצלמה הוא תוצאה של ההומופוביה שלך, כלומר, הפחד שלך מהומוסקסואליות - במקרה זה של ההומוסקסואליות של עצמך. העובדה שאתה נמשך גם לגברים וגם לנשים פותחת בפניך מגוון רחב של אפשרויות מיניות עם בני ובנות שני המינים: http://www.shrink-friendly.co.il/a11.html כתבת שאתה בתול אך לא ציינת בן כמה אתה. על כל פנים, אם עברתי את גיל ההתבגרות שלך, הייתי ממליץ לך לפנות לייעוץ פסיכולוגי על מנת לעשות קצת סדר בעניינים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

05/05/2009 | 00:39 | מאת: אני

אני קצת מתבייש אני בן 37 אבל הפחד גם בא מי זה שאני רומה לקיים משפחה ולא יודע איך אפשר לחיות עם זה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים