אני בדיכאון כבד מאוד.

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/04/2009 | 22:13 | מאת: בילבול

כשהייתי בן חמש עשרה הייתה לי חברה ואהבתי אותה מאוד, היינו צעירים אז לא הגענו ליחסי מין מלאים אבל היה בינינו הרבה מגע פיזי והרבה חיבוקים ונשי'ות. לאחר שעברתי אונס בתוך המשפחה ע"י גבר אני לא מסוגל יותר להיות במצבים אינטימיים עם בחורות ומרגיש משיכה מינית לגברים. אני לא מבין בהגדרות המקצועיות אבל אני מאוד לא רוצה לחיות חיים של הומוסקסואל. זה כבר לא עניין של חינוך או משהו כזה. אני פשוט לא מרגיש שזה אני. אבל אני לא מצליח להיפטר מהמשיכה לגברים ולמצוא את המשיכה לנשים למרות שזה הדבר היחיד שאני רוצה למצוא כרגע. מה אני? והאם יש לי סיכוי להיות מאושר עם אישה ולהימשך אליה, לא אכפת לי כבר להימשך לגברים כל עוד אני לא מגשים את זה ונמשך גם לנשים. האם יש דרך לטפל בזה?

01/05/2009 | 18:25 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, אני כל כך מצטער לקרוא על הטראומה שעברת. כל ההסברים על הומוסקסואליות מתגמדים לעומת אירוע אכזרי כל כך. לעולם לא נדע האם יש קשר בין משיכתך לגברים ואובדן המשיכה לנשים ובין הפגיעה המינית שעברת, וזה גם לא חשוב עכשיו. אני גם סבור שהנטייה המינית היא מאוד מישנית כרגע ואתה צריך לפנות לטיפול כדי לעבד מבחינה רגשית את הטראומה שעברת.אנא פנה לטיפול פסיכולוגי פנים אל פנים. אולי מקום נוח להתחיל ממנו יהיה האתר הבא: www.macom.org.il . בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

02/05/2012 | 14:38 | מאת: אלירן

אני סובל מדיכאון הרבה שנים והשנה הכל התפרץ אולי בגלל שאני מכוער ולא הלך לי עם בחורות במדינה הזא אסור להוולד מכוער כי אף בחורה לא רוצה להיות בקרבתם ותמיד צוחקים עליהם אני שונא א החיים שלי ונא תמדינה הזאת והאלה אם אפשר לעזור לי לצאת מהדיכאון

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים