סטריתית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/04/2009 | 17:16 | מאת: ספיר

האם מטפלת סטריית יכולה להרגיש משיכה למטופלת(ביסקסואלית) ? ואם כן - והיא לא משדרת את זה.. אבל המטופלת מרגישה.. צריך לדבר על זה , מה אתה חושב על זה?

30/04/2009 | 17:53 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ספיר, יש לי הרגשה שאת רואה ממשאלות ליבך במטפלת שלך וכמובן מומלץ לדבר על כך איתה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים