מטפלת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/04/2009 | 20:47 | מאת: למי

שלום בהמשך להודעתי- (התאהבתי במטפלת ואני מרגישה שגם לה זז משהו..) אז זהו.. שדיברתי איתה.. והיא מכחישה ואומרת שאלו משאלות הלב שלי..ושנדבר עליהן אך דבר וחצי דבר לא יקרה בחדר הזה.. אגב יש לציין שהיא מאד היתה פתאם אסרטיבית ופחות נחמדה. אבל אני באמת מרגישה שכן עובר לה משהו בלב כלפי..(אני בת 25 והיא בת 56) האם זה באמת רק נראה לי? ובכלל די קשה לי בטיפול בגלל הרגשות. לדעתך כדי לעזוב את הטיפול? תודה רבה ומחכה לתשובה

25/04/2009 | 21:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום למי, יכול להיות שהמטפלת נבהלה (וזה אנושי) וכעת היא מתגוננת כדי להיראות מקצועית יתר על המידה. מצטרף לרושם הזה גם התזכורת של המובן מאליו ששום דבר מיני-פיזי לא יקרה בחדר הטיפול. מה שקרה מאיים מאוד על מטפל בכלל, ועל מטפל סטרייט בפרט, והמטפלת, מתוך פאניקה שלה, מרגיש צורך לשמור על המסגרת הטיפולית למען שתיכן. לא נראה לי שזו סיבה לעזוב את הטיפול.את תמשיכי לבטא את רגשותייך באופן אותנטי והיא תמשיך לשמור על המסגרת הטיפולית ועל גבולותיה כדי שלא את ולא הטיפול (וגם לא היא) לא תתפרקו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

25/04/2009 | 22:25 | מאת: למי

ראשית,תודה על התשובות.. שנית- ייתכן וזה היה מתוך פניקה אך גם אני מרגישה שלה קורה משהו מעבר..והיא לא רוצה לדבר על כך (לעיתים אני גם מרגישה-שהיא סוקרת אותי-בעינייה) איך אפשר לא להתפרק כאשר מתאהבים באדם -שהוא לכאורה גם אמור לטפל בך? לדעתך היא לא מרגישה שום דבר? (מיני כלפי) תודה על התשובות

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים