מטפלת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/04/2009 | 13:22 | מאת: למי

אני ממש אוהבת ונמשכת למטפלת שלי. רציתי לדעת (אגב היא נשואה) האם זה משפיע על מטפל (במובן הנפשי) כשמטופל אומר לו שהוא רוצה ל"שכב" איתו.. כי ראיתי שמשהו אצלה קצת זז. מה אתה חושב?

24/04/2009 | 20:37 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום למי, כל דבר שנאמר למטפל משפיע עליו ועל רגשותיו בצורה זו או אחרת. מאחורי המטפל עומד אדם ככל האדם והוא אמור להשתמש באישיותו וברגשותיו למען הטיפול והמטופל. לכן חשוב מאוד שתשתפי את המטפלת הן ברגשותייך כלפיה והן בשינוי שהרגשת שחל אצלה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים