כמה זה קשה לעשות פונקאות כאב גיי לבד ,ללא בן זוג??

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/03/2009 | 23:58 | מאת: מעוז

אני מאד רוצה אך מאד מתלבט מהנטל של לבד ומלעבוד תתהליך לבד????מה מיעצים לי???

03/03/2009 | 08:02 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מעוז, לבושתי ולחרפתי, ההכרות המקצועית שלי עם הנושא מצומצמת ביותר. אני יודע שיש גברים הומוסקסואלים שאימצו ילדים קטנים מחו"ל (היכרתי בעיקר מברזיל). אני מציע לך להתייעץ בעמותת "הורות אחרת". בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

08/03/2009 | 15:29 | מאת: רעות

הי מעוז, יש לי ידיד מקסים שמתלבט בדיוק כמוך...במידה ואתה מעוניין תרשום קצת פרטים על עצמך כמו גיל..וכתובת אימייל ואני בשמחה אקשר בינכם..

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים