אוננות סקס אהבה . . . בזבוז זמן

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/02/2009 | 15:04 | מאת: נפתלי

איך מפסיקים אוננות מול אתרי פורנו באינטרנט האם יש דרך להוריד חשק מיני וגם אובססיביות לאהבה בצורה פסיכולוגית או תרופתית אני בתקופה של לימודים ואין לי זמן לזה מה גם שאני הומו ואין לזה (סקס)יותר מדי משמעות בעיקר שריפת זמן.

24/02/2009 | 07:17 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום נפתלי, אינני יודע מהי אובססיביות לאהבה במקרה שלך. רוב נוגדי הדיכאון מפחיתים את החשק המיני, אך לא נהוג להשתמש בהם למטרה זו, אלא אם כן יש סכנה לפגיעה בזולת (למשל, במקרים של דחפים פדופיליים). יש טכניקות שונות של שליטה עצמית המופיעות בספרה של תמי רונן "שליטה עצמית ותושיה נלמדת" בהוצאת פפירוס, ספר שניתן למצוא אותו בספריות אוניברסיטאיות בלבד, משום שהוא אזל מן השוק. אוננות לפני ישיבה ללימודים והקפדה על כך שאתרי הכרות וצ'אטים מיניים יהיו סגורים בזמן הלימודים עשויים לעזור גם הם. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים