מאוהבת בפסיכולוגית שלי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/02/2009 | 10:40 | מאת: מטופלת

מה לעשות? להגיד לה?לסיים את הטיפול בלי להגיד לה? אני יודעת שאין סיכוי ואני גם לא בטוחה שבאמת הייתי רוצה לממש את האהבה הזאת ובכל זאת אני לא שולטת בזה. זקוקה לעצה... תודה

21/02/2009 | 09:23 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מטופלת, חסרים לי כמה פרטים בסיסיים כדי להשיב לשאלתך. התאהבות של מטופלת במטפל או במטפלת היא תופעה שכיחה ומוכרת, ללא קשר לנטייה מינית ומתרחשת גם בין נשים סטרייטיות. האם פרט למטפלת ישנן נשים נוספות שאת נמשכת אליהן? מה נטייתך המינית הבסיסית? האם המטפלת סטרייטית או לסבית? תודה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים