בעיה לגבי מיניות..

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/02/2009 | 17:58 | מאת: בדוי

אני תמיד התאהבתי בנשים ונמשכתי (פחות או יותר) לנשים..אך מאז מתמיד כולל הילדות הייתה איזה מין משיכה שונה יותר..(אולי אף חזקה יותר.) לגברים..ואני לא מדבר על גברים שאני פוגש גברים לא מעניינים אותי אני נמשך רומנטית ונפשית רק לנשים, אך כאשר אני מאוננן תמיד היית לי פנטזיה כזאת שיש בה גברים(אומנם גם אוננתי על נשים..), וזה תמיד היה כך..אני מרגיש שכאשר אני מכניס גברים אני חושב על גברים זה הרבה יותר חזק..לפעמים אני צריך לחשוב על הפנטזיה הגברית כדי שיעמוד לי כאשר אני לא חרמן.. להגיד שהגוף הנשי לא מעניין אותי זה לא נכון..כי זה כן מעניין ומושך את תצומת ליבי..אך אני חושש שמיניות האמיתית החייתית שלי היא כלפי הגוף הגברי..למרות שאיני רוצה כלל להיות גיי.. אני לא אוהב את ההגדרה ביסקסואל ונוטה לא להאמין בזה..במיוחד לאחר היה מחקר שבדק עוררות מנית של ביסקסואלים כלפי גברים ומצא כי העוררות המינית האמיתית שלהם זה כלפי המין הגברי!!(שזה מה שאני חששתי ממנו עמוק בפנים אצלי..) אני רוצה לציין שלא קיימתי מגע מיני אם אף אחד מהמינים אף פעם.(אני בחור אם בעיות חברתיות) יוכל לעזור אם מניסיונך תגיד לי מה אתה חושב... אני חשש למרות שאני מסרב ולא רוצה להיות הומו...שהמיניות האמיתית שלי היא כלפי גברים..

20/02/2009 | 09:15 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום בדוי, ביסקסואליות - קרי: משיכה לבני שני המינים - בהחלט קיימת: http://www.shrink-friendly.co.il/a11.html המחקר שאתה מתאר נערך על סטרייטים שהיו גבוהים ונמוכים בהומופוביה (פחד מהומוסקסואליות) והראה שאצל בעלי הציונים הגבוהים בהומופוביה רמת העוררות המינית כתוצאה מתמונות של בחורים עירומים הייתה גבוהה יותר מזו של בעלי הציונים הנמוכים בהומופוביה: http://www.shrink-friendly.co.il/latent.html משמעותו של מחקר זה שאנשים הומופוביים (המפחדים מהומוסקסואליות ולועגים לה) הם הומוסקסואלים סמויים. אך נחזור לענייננו - ביסקסואלים יכולים לחיות באושר יחסי וליהנות משני העולמות, כפי שעולה מהמאמר הראשון. יתר על כן, טיפלתי בלא מעט ביסקסואלים נשואים לנשים שמשיכתם המינית לגברים הייתה חזקה יותר, כפי שאתה מתאר, אך בגלל הקשר הרגשי העמוק לנשותיהם, הם נשארו במסגרת הנישואין וניהלו חיי נישואין טובים, ואף נשותיהם היו מרוצים מחיים אלה, לאחר שהחששות עברו עיבוד רגשי בטיפול. הבעיה העומדת בפניך כעת, הרבה לפני הנטייה המינית, היא העכבות החברתיות שיש לך, שבוודאי מקשות עליך בתחומים נוספים מעבר למישור המיני, וכמובן קל וחומר בתחום המיני. כך הייתי רואה את מטרת הטיפול המרכזית בך בשלב זה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

07/03/2009 | 04:05 | מאת: בדוי

ועוד משו, אני קראתי על מחקר שבדק הומאים סטרייטים וביסקסואלים ומצא שאצל כולם שמשיכה היא בעיקר לכיוון אחד! כלומר נניח אצל הסטרייטים היא פי 4 לנשים וההפך אצל הומאים ואילו אצל הביסקסואלים היא 75 אחוז משיכה חזקה פי 4 לגברים ואילו אצל רק 25 אחוז חזקה פי 4 לנשים , לכן אני מפחד שאצלי הגירוי הוא בעיקר לגברים..זה החששות שלי למרות שאני אוהב נשים ונמשכך אליהם..האם יש דרך לדעת? איפה יש עוד מידע לגבוי דו מיניות? מה המשמעות של זה? זה בא בתקופות? האם אוננות(סקס אם עצמך) משפיע על זה? אני מאוד חושש כי אני יודע שאם אני הייתי אם אישה לא הייתי רוצה להיות אם משהי נמשכת לנשים בעיקר ויצר החייתי הזה הוא בעיקר לנשים, כי זה פשוט לא אותו דבר..יש לזה השלכות על ההנאה המינית שלי ושל בת זוגתי... אני מפחד שאני יתברר כהומו בעוד איזה 10 20 שנה.. אני צריך יותר מידע על דו מיניות...

16/04/2009 | 15:34 | מאת: אותו אחד

אתה אומר שמשמעות המחקר הוא שהומובופים הם הומואים - וזה לא ניראה לי הגיוני. לגבי המחקר - כתוב כאן שבדקו ביסקוסואלים ומצאו ש-75 אחוז מהם נמשכים בעיקר לגברים כלומר פי 4 לגברים כלומר משמעות המחקר זה ביסקסואלים נמשכים לגברים בעיקר כפי דר רות ורטהיימר טענה..אגב אתה יכול להתייחס לגישתה של רות ורטהיימר שאמרה זה רק שלב מעבר? ועכשיו לענייני - תיראה אם אני ילך בקניון או במסיבה תשומת ליבי הויזואלית תמשכת באופן ברור לבחורות ולא לבחורים..למרות שאני מוצא את עצמי מסתכל ברחוב על כל מיני דברים של גברים....מה גם שרומנטית ורגשית אין לי עניין בגברים אבל.. פה הבעיה - אם עצמי מה שמגרה אותי יותר זה גברים וזה מה שמדאיג אותי עוד שהייתי ילד קטן והייתי מאונן (כמו שילדים קטנים מאוננים זה לא אותו דבר אני לא יודע אם אתה מבין אותי..) במילים פשוטות אני חושש ואני מדגיש חושש שלאונן על גברים מעורר אותי מינית יותר מנשים..לצערי זה תואם את ממצאי המחקר..ובכלל אני חושש שלמרות שנשים מושכות את תשומת ליבי אין לי רצון מיני של ממש לגבי הגוף הנשי...כלומר כאשר הייתי בן 16 ו-15 הייתי מאוננן על נשים וישר מגורה כיום אני עוד מעט בן 22 ואני מתקשה לעורר עצמי מנית באוננות על אישה....אין חלומות ארוטים על נשים אני מרגיש מת לגבי המיניות שלי..אך בעבר היו חלומות שעוררו אותי מינית על גברים... אני מציין שלא היה לי התנסות אם אף אחד מהמינים כלל למרות שבעבר נדלקתי והתאהבתי בנשים. אני מבקש שתנסה לענות לי על שני ה"פסקאות" שכתבתי לך..אני מתנצל על האורך. חג שמח

27/02/2009 | 17:58 | מאת: טום

אני חושב שאי הומו ואני תמיד מאונן על גברים כמובן שאני אוהב בנות אבל גברים יותר מושכים אותי לפעמים אני אפילו חושב על למצוץ לחבר שלי או ללקק לו את בית השחי

12/03/2009 | 17:28 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים