עזרה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

18/02/2009 | 20:10 | מאת: מר סטלן

שלום לך דוקטור ! אני רוצה לשתף אותך במשהו מוזר שקרה לי זה התחיל שהתגייסתי לצבא שהייתי בטירונות נכנסתי למקלחות והתקלח שם מישהו וואלה לא הרגשתי משיכה מינית או משהו אחר אבל פתאום צצה לי השאלה האם אני הומו אתה מבין וכבר מספטמבר השאלה לא עוזבת אותי אני כול פעם עושה לעצמי מבחנים בודק אם אני נמשך לגברים אבל אנילא נמשך מה שאני מרגיש זה מין לחץ כזה ושתבין יש לי חברה כבר שלוש שים וק בחצי שנה האחרונה זה התחיל מאז אותו מקרה אני כול הזמן חושב על זה המחשבות האלה לא עוזבות אותי מה אתה ממליץ לי לעשות אני כבר לא רק מבולבל אלא על סף שיגעון נראה לי !

20/02/2009 | 08:58 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מר סטלן, אתה מעלה שאלה חשובה מאוד, אם כי קשה לענות עליה בלי להכיר אותך אישית ולהבין מה בדיוק עובר עליך. קודם כל, חשוב להבהיר שלא משתגעים כל כך מהר, כך שהסר דאגה מעל לבך. ייתכן שהסצנה ההיא במקלחת אכן הייתה "טריגר" להתפרצות דחפים הומוסקסואליים למודעות. אם זה המצב ואתה ממשיך להימשך גם לנשים, הרי אתה ביסקסואל. למרות שביסקסואלים אכן מבולבלים ממצבם, הם יכולים במשך הזמן למצוא דרך ליהנות משני העולמות במקום לסבול מהם: http://www.shrink-friendly.co.il/a11.html . אפשרות אחרת היא שהיה הבזק חד-פעמי של משיכה לגברים באותה סיטואציה ומאז פרצה סוג של הפרעה אובססיבית-קומפוליסיבית (כפייתית). סוג זה המכונה OCHD, מופיע אצל סטרייטים לכל דבר, אשר פוחדים באופן קבוע שמא הם הומוסקסואלים. הדבר דורש אבחון ע"י איש מקצוע מתחום בריאות הנפש שמתמחה בטיפול בהומוסקסואלים ובביסקסואלים. השאלה המרכזית היא אם מאז הסיטואציה במקלחות אתה נמשך לגברים שאתה רואה באקראי ברחוב, בבריכה, בים, במכון הכושר וכיו"ב. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים