RE:

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/02/2009 | 17:48 | מאת: יוסי

עכשיו אני נמשך לנשים (יש זקפה) אבל לא התאהבתי מזמן בבת, מה זה אומר שלא התאהבתי בבת כבר הרבה זמן? אם אני ילך לפסיכולוג לטפל בחרדה האם יש סיכוי שהטיפול יגרום לזה שהמשיכה לנשים תקטן או תעלם? תודה

18/02/2009 | 12:51 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יוסי, טיפול פסיכולוגי אינו פועל בכיוונים כאלה. אני מציע שתפנה כבר ולא רק תהרהר ברעיון. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

19/02/2009 | 18:32 | מאת: יוסי

האם יש סיכוי שימציאו תרופה/טיפול להומוסקסואליות למרות שאומרים שזאת לא מחלה? מישהו בכלל מנסה למצוא לזה תרופה?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים