בחורה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/02/2009 | 23:53 | מאת: מישהי

יש בחורה שאני מאוהבת בה כבר חצי שנה, עבדנו ביחד, עכשיו היא עזבה את העבודה. כבר מזמן שאני מתלבטת האם לספר לה על רגשותי...אחרי אתמול פתאום החלטתי לספר לה, כתבתי לה מכתב, חשבתי שיצא לנו להיפגש היום אך הפגישת עבודה בוטלה. דיברנו בטלפון סיכמנו להיפגש השבוע, השאלה שלי האם כדי למסור לה את המכתב לפני הפגישה או אחרי... אשמח לחוות דעתך תודה

16/02/2009 | 10:53 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מישהי, השאלה, אם למסור לה את המכתב לפני הפגישה או אחריה, מישנית בעיניי. הפרט החשוב ביותר, לדעתי, הוא אם גם אותה בחורה נמשכת לנשים, פרט שחסר בפנייתך. אם ידוע לך שכן, הסיכון המרבי שאת מסתכנת בו הוא סירוב כמו בין לסביות או כמו בין סטרייטים, דבר שקורה מדי יום. אם, לעומת זאת, לא ידוע לך על נטייה מינית לסבית של אותה בחורה, את גם עלולה להבהיל אותה מאוד (גם אם היא תהייה עדינה איתך כלפי חוץ) וגם להרחיק אותה ממך כחברה. יש דברים שאדם בוגר אמור להכיל בתוך עצמו בלי להוציא החוצה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים