RE:

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/02/2009 | 23:20 | מאת: יוסי

כתבת בהודעה הקודמת ש"לא ניתן יהיה לומר האם היעדר זקפה הוא תוצאה של חרדה או חוסר משיכה ויש צורך לעבד את הדברים במקביל עם מטפל. משיכה לבני אותו מין אינה חולפת בגלל קיום יחסי מין עם בנות המין השני" התכוונת שההעידר זיקפה לבנים? ועוד משהו אם אני יעשה טיפול פסיכולוגי כדי שיוציא את החרדה אז אם אני אמור להיות הומו/דו מיני אז יעמוד לי על בנים? (אני לא רוצה שיעמד לי)

14/02/2009 | 19:36 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יוסי, לא ניתן "להיגמל" ממשיכה לבני אותו מין, גם לא בטיפול. הטיפול נועד לעזור לך להתמודד באומץ עם חרדותיך ועם המאבקים הפנימיים שלך בנושא זה ובנושאים אחרים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים