מבולבל .

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/02/2009 | 13:11 | מאת: שלומי

ד"ר שלום בן 30 . אני נמשך לגברים ובמידה מסויימת גם לנשים. עם גברים אני בעיקר פסיבי. יש לי חברה מזה 3 חודשים. והמשיכה המינית שלי אליה משתנה כתלות ב: - אם אוננתי בתנוחה פסיבית - אז יש לי ממש בעיה להמשך וגם לגמור. אם אני לא מאונן זה משתפר. - אם אני לא שוכב עם גברים יותר מבערך שבועיים אני כבר מרגיש שהיא ממש לא מעניינת אותי. לדוגמה יום שלישי שכבתי עם גבר. קודם כל הרגשתי יום טוב נפשית. התחלתי להתעניין שוב בחברה. יום רביעי שכתבי איתה .. אך היתה לי בעיה לגמור. יום חמישי שכבתי איתה עוד פעם והיה ממש נחמד- גמרתי והרגשתי טוב. כששכבתי איתה יום למחרת כבר היה לי יותר קשה וממש התאמצתי לגמור. וגם המצב רוח שלי ירד בעקבות כך. יש לציין שגם שאני מקיים איתה יחסי מין "בהצלחה" אני לפעמים מוצא את עצמי מדמיין אותי מסתכל עלינו שוכבים ואני גם מתגרה מלדמיין אותי שוכב איתה. לי נראה שאני חייב את יחסי המין עם גברים "במינון " מסויים כדי שבכלל יהיה לי סיכוי לקיים מערכת זוגית עם אישה. ואחרי שאני שוכב עם גבר אני צריך "יום מנוחה" ממין כדי ל"חזור לעצמי" ולהיות שוב "אקטיבי". אין לי ספק שאני לא סטרייט . אבל מצד שני יש לי פוטנציאל מסויים להיות ביחסי זוגיות עם אישה. אבל אני מרגיש שזה מסובך מידי בשבילי... האם אני אמור לשכב שסתר עם גברים כדי להמשך אל הבת זוג שלי? האם יש לזה סיכוי לטווח ארוך? יש לציין שההורים שלי ממש לוחצים עלי להתחתן ואני אובד עצות. אשמח לדעת האם יש עוד אנשים במצב דומה לשלי וכיצד אפשר לפתור את הבעיה. אודה לך על תשובתך.

13/02/2009 | 14:28 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שלומי, לפי תיאוריך, אתה ביסקסואל המתקשה לשלב בין משיכתך לגברים ולנשים: http://www.shrink-friendly.co.il/a11.html טיפולתי ואני ממשיך לטפל בלא-מעט ביסקסואלים בעלי רמות משיכה מינית שונות לגברים ולנשים, ברוב המקרים הגברים נמשכו מינית לגברים יותר מאשר לנשים, אך בחלק גדול מהמקרים הצליחו ליצור קשר רגשי טוב יותר עם נשים, קשר שאיפשר את יחסי המין עם נשותיהם. ביסקסואלים, כמו שתקרא במאמר, יכולים להגיע להסדרים שונים בינם לבין עצמם ובינם לבין נשותיהם וגברים אחרים, המאפשרים להם ליהנות משני העולמות. בסה"כ אתה מתאר בחלק גדול מהמקרים תפקוד מיני תקין עם חברתך. אינני יודע אם הזיקה שאתה מרגיש בין יחסיך עם גברים ויחסיך עם נשים תתקיים בצורה הזו לאורך זמן, כרגע אתה צריך פסק-זמן קצר מהתפקיד הפסיבי שלך עם גברים והתפקיד האקטיבי שלך עם נשים וזה בעיניי לא יותר נורא מהחלפת בגדי יום-יום לבגדים חגיגיים כאשר הולכים לאירוע מסוים או להפך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://shrink-friendly.co.il

13/02/2009 | 19:04 | מאת: שלומי

ראשית תודה רבה על תשובתך. אני גר באזור הצפון ואני עמוק בארון. האם אתה מכיר דרך אפקטיבית שאוכל להכיר מישהי (אולי דו מינית? לסבית?) שאוכל לשלב בין שתי המשיכות? תודה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים