מבולבלת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/02/2009 | 19:11 | מאת: רונית

אני בת 32 הייתה לי מערכת יחסים אחת רצינית עם גבר בתקופת הצבא, מישהו שהייתי מאוהבת בו בטירוף ולקח לי המון זמן להתגבר עליו, מאז היו לי מערכות יחסים די קצרות עם גברים חודש גג חודשיים אני לא ממש נפתחת רגשית לגברים. לאחרונה התחלתי להמשך לאישה שאני עובדת איתה ואני מרגישה שזה הולך ומתגבר ואני מתחילה לפתח רגשות כלפיה וזה מכניס אותי לחרדות איומות אני לא רוצה להיות עם נשים אני רוצה לחיות בזוגיות עם גבר להתחתן וללדת ילדים מזה אומר עלי אני ממש מבולבלת

04/02/2009 | 22:07 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רונית, את מתארת מערכת יחסים אינטנסיבית מאוד עם גבר, בעקבותיהן מערכות יחסים קצרות עם גברים ולאחרונה את נמשכת לאישה, מפתחת רגשות כלפיה והדבר מעורר בך מה שמוכר לנו כפאניקה הומוסקסואלית, דהיינו, פחד מנטייה מינית הומוסקסואלית לאחר גילוי המשיכה. אם את עדיין נמשכת מינית גם לגברים, ייתכן שאת ביסקסואלית ויש דרכים שונות להתמודד עם המצב: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html במידה ואכן את נמשכת עדיין לגברים, קיים מקום לפנות לייעוץ פסיכולוגי שיעזור לך לבדוק מה קורה לך איתם מן ההיבט הרגשי ובמקביל לעבד מבחינה רגשית את הפאניקה ההומוסקסואלית שתקפה אותך באופן טבעי ונורמאלי, שכן כולנו גדלנו בחברה סטרייטית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

05/02/2009 | 23:50 | מאת: רונית

אני מאוד נמשכת לגברים ולפעמים נדמה לי שכל הסיפור הזה הוא אשליה סוג של בריחה עקב פחד להפתח שוב לגברים ולהפגע. זאת אומרת למה דווקא בחרתי להמשך לאישה סטרייטית שלא מראה שום סימני עיניין אני לא נימשכת לנשים אחרות ולא יכולה לתאר לעצמי מתנסה בכלל בחוויה מינית עם אישה חוץ ממנה. וגם איתה זה בא והולך אם יש איזה גבר ככה בתמונה או אפילו איזה דייט נחמד אני לגמרי מפסיקה לחשוה אליה במובן כזה האם יכול להיות שזו אשליה

05/02/2009 | 23:55 | מאת: רונית

ועוד שאלה למה שאלת אם אני עדיין נמשכת לגברים? מה אני יכולה פתאום להפסיק להמשך לגברים אחרי כל השנים של משיכה בגלל שאני נמשכת לאישה יש דבר כזה?

10/02/2009 | 09:23 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רונית, בהחלט יש תופעה נפוצה מאוד הן אצל גברים והן אצל נשים שנמשכו חלק ניכר מחייהם לבני/בנות המין השני ובשלב מסוים המשיכה הזו התחלפה במשיכה לבני מינם בלבד. זה לא המקרה אצלך, אני מבין. העובדה שאת נמשכת רק לאישה אחת ספציפית גם היא אינה נדירה בקרב נשים. למען האמת, כמדובר באיזה שינוי שחל בנטייה המינית של נשים, הוא מופיע בצורה כזו, דהיינו, בצורת התאהבות ומשיכה מינית יחד (בניגוד לגברים שמפרידים יותר מין ורגש). כך או כך, כל עוד את נמשכת לבני שני המינים, את ביסקסואלית במידה זו או אחרת, שזו בכלל אינה קללה: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html. ואולם לאור קשייך האחרים במימוש קשרים עם בני שני המינים, הייתי ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים