ביסקסואל נשוי + תינוק

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/01/2009 | 12:24 | מאת: דני

שלום, שמי דני ( שם בדוי ). בן 25. חילוני מאזור תל אביב, עובד בתחום ההייטק. אני נשוי ויש לי תינוק בן שנה וחצי. כבר מגיל 15 ידעתי שאני נמשך באופן זהה לנשים ולגברים. במשך 10 שנה הדחקתי את הדחפים ההומוסקסואליים, התחתנתי, עם בחורה בגילי ועשינו ילד יפיפה. התחתנתי בגיל צעיר יחסית ( 21 ) ולא הייתה לי שום התנסות מינית חוץ מעם אשתי. לא עם גברים ולא עם נשים אחרות. עד היום הייתי מסתפק באוננות מול סרטים הומוסקסואליים וסטרייטים במחשב ( בהחבא ) , ויחסי מין עם אשתי. חשבתי לעצמי שיותר חשוב לי משפחה וילדים מאשר לספק דחף מיני מטופש, שאפשר לספק בקלות באמצעות סרטים ותמונות הומוסקסואליים שהנני אוסף במחשב שנים על גבי שנים. בתקופה האחרונה, התעורר בי צורך חסר פרופורציות לשכב עם בנים. כשאני מנסה לפוגג את הצורך הזה באמצאות הפורנו במחשב, זה כבר לא עוזר!!! הצורך הזה מפריע לי לחשוב. גורם לי לעצבים. כל היום אני מוטרד מזה. נדלק מכל בחור חתיך שעובר לידי. הסקס עם אשתי החל להיות פחות אטרקטיבי. מתדירות של פעם ביומיים ירדנו מאז שהילד נולד לפעם בשבועיים. חשבתי לנסות ולשכב עם בחור כדי להבין עד כמה זה טוב לי והאם שווה לי לסכן את הנישואין ולאבד את הילד. בימים אלה אני ואשתי מתכננים לעשות ילד נוסף. אני בהתלבטות קשה, האם לפרק את החבילה? אני נראה די טוב, והייתי מאוד רוצה להתחיל לצאת למועדונים ולשכב עם בחורים ובחורות, ולחיות חיי רווק הולל. הרי ילד כבר יש. למה לסבול כל החיים??? למה למשוך את המצב עד גיל 40, ואז להבין שאני רוצה חיים של כיף ולפרק את החבילה, ולעבור את המסלול הנורא של גירושים וחילוק ממון. הרי לפחות עכשיו אין לנו שום חסכונות. מצד שני, אם אשאר לבד, כל הסטוצים שבעולם לא יעזרו. ארגיש בודד, והרי בני אנוש הם יצורים חברותיים אחרי הכל. האם בגידה עם בחור זו באמת הדרך לקדם אותי לפתרון הבעיה? אם כן, אין לי מושג איך! הרי לא אוכל ללכת למועדון גייז בלי שאשתי תשאל אותי לאן אני הולך באמצע הלילה. האם כדאי לשלם לנער ליווי? אם כן, איפה מוצאים כאלה? אני גם בטוח שהסיכוי להדבק במחלות מין עם נער ליווי גם אם משתמשים בקונדום, הוא גבוה. אני רק בן אנוש קטן מתוך מיליארדים בעולם, שרוצה לחיות את החיים הקצרים שלו בכיף. כל האופציות שאני רואה גרועות!!! אשתי יודעת שיש לי נטיות הומוסקסואליות, אבל היא לא יודעת בוודאות. סביר להניח שאם תגלה שבגדתי בה עם גבר, תעזוב אותי, גם מחשש למחלות, שכן יש כאלה שעוברות גם אם משתמשים בקונדום. מה אעשה??

20/01/2009 | 22:53 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דני, גברים ביסקסואלים מגיעים להסדרי חיים שונים. ביניהם רבים השומרים על מסגרת הנישואין ואף נחשבים בעלים מוצלחים בעיני נשותיהם. אפשר לקיים יחסי מין עם גברים בצורה דיסקרטית. נערי ליווי אינם הפתרון היחיד, אם כי הם אינם מעבירים מחלות מין יותר מאחרים, כאשר שומרים על מין בטוח. למשל, הסאונות בת"א מלאים גברים נשואים (בעיקר בשעות היום) שיש להם בדיוק אותו אינטרס כמו שלך לשמור על דיסקרטיות. באתרי הכרויות ובצ'אטים תוכל למצוא רבים המחפשים פרטנרים מיניים לשעות היום. אני כן נוטה לחשוב שבמקרה שלך התנסות עם גבר היא רצויה, כי אחרת אני צופה תחושת החמצה הולכת וגדלה ותסכול הולך וגדל ממסגרת הנישואין. הסכנה הפוטנציאלית היחידה היא שתתאהב בגבר, אבל הדבר נכון גם לגבי סטרייטים מוחלטים שמקיימים יחסים מחוץ למסגרת הנישואין. אגב, הירידה בתדירות יחסי המין עם אשתך אינה חייבת להיות אך ורק תוצאה של משיכתך לגברים, אלא התופעה אופיינית מאוד לאחר הולדת תינוק. במאמר הבא תוכל למצוא קצת יותר פירוט לגבי צורות החיים של ביסקסואלים: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים