לבד לבד בעולם..........

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

17/01/2009 | 00:32 | מאת: מתן

שלום הבעיה שלי,זה הבדידות הנוראית שאני חווה,אני בחור בן 28 גר בירושלים(עיר בעייתית מבחינת מקומות יציאה ומפגש לגייז),אין לי חבר אחד שאיתו אוכל לצאת לבלות,בעבר שיצאתי לבד לת"א הרגשתי נורא בודד ומסכן,למרות שהיו לי הרבה הצעות לסקס מזדמן וסירבתי כי זאת לא הייתה מטרתי. רוב ההומואים ואני כן עושה הכללה מנסיון רע מחפשים מפגשים חד פעמיים,(לא מעניין אותם ידידות או אופציה לקשר),ברגע שאתה נראה טוב ישר אתה הופך להיות אובייקט מיני ולכולם סרבתי( בטח חשבו שאני בא לצוד גברים וזאת לא הייתה כוונתי ,לא נסעתי עד ת"א בשביל סטוץ כי המטרה שלי זה להכיר חברה רציניים למטרות רציניות,חברות יציאות משותפות או קשר,) ולצערי לא הצלחתי למצוא את זה בת"א.חשבתי שהגברים בני 30+ יהיו יותר בוגרים מבחינה נפשית אבל התאכזבתי וגיליתי שלכולם יש מטרה אחת "להנות ללילה ושלום.",לא אוהב לצאת למועדונים סטייל האומן המוניים בלי מקום לזוז שכולם רוקדים בלי חולצות וזה לצערי האופציות היחידות בת"א. אין לי אף מקום להכיר לא בירושלים ולא בת"א והמצב שלי לא טוב,אני מאוד חברותי,אולי אני זן נדיר,אבל עדיין מחפש בנרות מקומות מפגש יותר איכותיים וגברים למטרות יותר רציניות למה כל מפגש חייב להיגמר במיטה? מה הקטע שלהם?

17/01/2009 | 08:57 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מתן, קראתי את הודעתך בתשומת-לב רבה כדי לנסות להפריד מה שייך לסביבה החיצונית שאתה לא משתלב בה (מבחינה הומוסקסואלית) ומה שייך לעולם הפנימי שלך ביצירת כותרת קשה כל כך כמו "לבד לבד בעולם". כבחור חברותי, שגם נראה טוב ושגברים מתחילים איתו, חייב להיות משהו שמסביר את הכותרת הקשה הזו, פרט לסביבה ההומוסקסואלית, כפי שאתה מתאר אותה. כמי שיש לו מספר לא קטן של מטופלים מירושלים, שגם הם מתלוננים קצת על מחסור במקומות מפגש, אני יכול להעיד שבסופו של דבר הם בכל זאת מסתדרים יפה, איש איש לפי אישיותו. לא הייתי אומר שכל מפגש חייב להיגמר במיטה, אך רוב הקשרים הזוגיים בין גברים נוטים להתחיל במיטה ומשם או שיש או שאין המשך. בנוסף, יש כיום שלל אתרי הכרויות שאינם מחייבים אותך להגיע לאותם מועדונים שהאווירה המינית בהם בוטה (ואולי במצב המנטאלי של האנשים שמגיעים לשם הם באמת אינם מוכוונים לקשר לפחות כשהם מגיעים לשם). לסיכום, יש לי הרגשה שאתה מאוד שומר על עצמך, או ליתר דיוק, מגן על עצמך בצורה שחוסמת היווצרות קשר זוגי. את הסיבות לכך, כמו גם את הבדידות הקשה, יש לברר בייעוץ פסיכולוגי אישי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

17/01/2009 | 19:25 | מאת: נחום

על הבית הוורוד שמעת? יש ארגון כזה בירושלים, לא ידוע לי איפה הוא נמצא, שמיועד בין היתר לאנשים במצבך. פנה אליהם בלי בושה וגש לשיחת היכרות וברור פרטים. אני מניח שבגוגל תוכל למצוא פרטים מדוייקים.

18/01/2009 | 22:09 | מאת: קוויר הקודש

במקום לשבת בבית מסכן ובודד ולבכות על מר גורלך תפתח קצת את העיניים ותראה שדווקא בירושלים יש לך את מקומות המפגש הכי נחמדים לגייז.... הגאוולד, הבית הפתוח, העשירון....אפילו סתם לשבת בבית הפתוח מדי פעם זה ממש נחמד- לא צריך להגיע לפעילות. אגב- הייתי באומן לא מזמן ורוב האנשים היו לבושים בחולצה. נו, טוב, היה יום קר...

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים