האם החברה שלי לסבית?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/01/2009 | 09:35 | מאת: חבר של

חברתי סיפרה לי שבזמן התיכון היא שכבה כמה פעמים עם החברה שלה. עד היום הן חברות מצוינות, אבל אני מאמין לה שהקשר המיני נפסק. אני מבולבל. אולי היא עדיין חושקת בה? אני לא יודע אם לקנא או לחשוש. היא אומרת שהיא סטרייטית לחלוטין וזה היה רק מתוך סקרנות. להאמין לה?

13/01/2009 | 09:31 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום חבר של, קשה לדעת מה החברה שלך מספרת לעצמה ומה היא מספרת לך על החוויה שעברה ועל תחושתה לגבי עצמה. יכול להיות שזו הייתה התנסות חד-פעמית, יכול להיות שלא (ואז נשאלת השאלה למה היא שיתפה אותך) ויכול להיות שנשים עדיין מושכות אותה. באופן עקרוני, ייתכן מצב שבו הייתה התנסות או התנסויות חד-מיניות, במיוחד בגיל ההתבגרות, והן מיצו את עצמן. עוד יש לציין שחברתך לא חייבת להיות או סטרייטית או לסבית, אלא בין שני קצוות אלו ישנן כמה דרגות ביניים, כפי שהדבר נמדד ע"י הסולם שפיתח קינסי: http://www.kinseyinstitute.org/resources/ak-hhscale.html אם חשוב לך מאוד שחברתך תהייה סטרייטית בלבד, הייתי מציע לך לבדוק את הנושא בצורה קצת יותר מתוחכמת - למשל, צפייה משותפת בסרטים כחולים שיש בהם קטעים לסביים ובדיקת תגובתה. אשמח אם תעדכן אותנו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים