פסיכולוגים להומוסקסואלים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/12/2008 | 05:00 | מאת: רועי

היי, קוראים לי רועי ואני הומו, כבר מזה זמן רב שאני רוצה לפנות לפסיכולוג עקב בעיות רבות בחיי שקשורות ברובן לנטייה המינית שלי. א. רציתי לדעת אם מלבדך קיימים מטפלים נוספים שמתמחים בטיפול בחברי הקהילה ההומוסקסואלית ואם כן היכן אפשר לאתר אותם. ב.כרגע מצבי הכלכלי לא מאפשר לי לממן טיפול פסיכולוגי ואני יודע שקופות החולים משתתפות בחלק מהעלות של הטיפול- ידוע לך אם הקופות משתתפות גם בעלות הטיפול הפסיכולוגי בקרב פסיכולוגים עם התמחות בהומוסקסואליות במידה ויש כאלה? תודה מראש על העזרה- רועי

01/01/2009 | 09:30 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רועי, כמעט כל פסיכולוג כיום הוא גיי-פרנדלי, במיוחד אם אתה מציג את עצמך כמי ששלם עם נטייתו המינית. ההסדר שקיים עם קופות החולים אינו מאפשר החזרת כספים על טיפול פסיכולוגי רציף, אלא לכל קופה יש רשימת מטפלים הנמצאים אצלה בהסדר ואכן גובים מחיר מסובסד (כחצי מהתעריף המקובל בשוק הפרטי). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים