מחפש תשובה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/12/2008 | 19:08 | מאת: somebody

אני בן 19 וככל הנראה נמשך לגברים. הסקס הראשון והיחיד שלי היה עם גבר ואני מתחרט על כך מתוך פחד מהחברה. התנשקתי והתמזמזתי עם הרבה בחורות אך ללא משיכה. אני מגיע להתרגשות מגברים אך לא מנשים. מצד שני אני רוצה מערכת יחסים עם אישה ולא גבר והמחשבה על לנהל אורך חיים הומוסקסואלי חרוקה ממני מאוד. אני לא רואה את עצמי יוצא מהארון אך מפחד שלא אצליח לשכב עם נשים. האם זה אפשרי לקיים יחסי מין ללא משיכה? ויאגרה תגרום לי לזיקפה אבל אני חושש שהיא תיעלם במהלך האקט ושלא אוכל להישאר בבמערכת יחסים עם אישה. אני יודע שהדרך הטובה ביותר לחיים בריאים היא לקבל את מה שאני ולצאת מהארון, אבל האופציה הזאת לא קיימת מבחינתי כרגע. בבקשה ענה לי כי אני מרגיש אבוד.

24/12/2008 | 08:46 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום somebody , נדמה לי שהתשובה לשאלתך נעוצה במילה אחת שכתבת לקראת סוף פנייתך - "כרגע". אתה מאוד-מאוד צעיר והפחדים שאתה חווה טבעיים ונורמאליים מאוד לגילך הצעיר. אמנם יש היום צעירים רבים בגילך היוצאים מן הארון ומקיימים יחסי מין, אך בניגוד לך ולרבים אחרים שכמותך, הם נראים (visible) באתרי ההכרויות ובמקומות המפגש של הקהילה ההומו-לסבית. יש גם הרבה מאוד בחורים כמוך שהקצב שלהם הרבה יותר איטי. לפי תיאוריך, לא הייתי בונה על קשר זוגי עם בחורה, כאשר אין לך כל משיכה מינית לנשים. אי-אפשר לבנות יש מאין, קשר מיני עם בחורה, גם אם יצליח טכנית עם או בלי ויאגרה, לא יחזיק מעמד והדבר יפגע בקשר הזוגי ועלול בהחלט לגרום להפסקתו, מה גם שהדחף המיני נחלש עם השנים. הכיוון בהחלט צריך להיות לקבל את עצמך כהומוסקסואל ומומלץ לפנות לצורך כך למטפל גיי-פרנדלי, שיעזור לך לעבור תהליך של קבלה והשלמה עצמית. אני מזכיר לך שוב את גילך הצעיר ואת העובדה שלכל אחד יש קצב משלו. אני גם לא נבהל מהרתיעה שעוררו בך יחסי המין הראשונים עם גבר. הדבר מאוד שכיח בחברה הסטרייטית וההומופובית שבתוכה גדלת. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים