מאוהבת?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/12/2008 | 16:36 | מאת: אור

אף פעם לא התאהבתי או קיימתי יחסים עם בחורה. אבל עולם הנשים קוסם לי, אני לא מפסיקה להסתכל ולחשוב על בחורות... בנים לא מעניינים אותי. אני מרגישה שאני עושה איתם סקס כדי לספק אותם, וכדי להבליט את העובדה שאני סטרייטית, כביכול. בזמן האחרון אני לא מפסיקה לחשוב על איזו מישהי, אני כל הזמן מחפשת אותה, טוב לי להיות ליידה.. לא מבינה מה אני מרגישה בכלל... רע לי, אני מתוסכלת. חברה שלי אמרה לי שיש סיכוי שאני מא

11/12/2008 | 12:35 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אור, הודעתך נחתכה באמצע, אך לפי תיאורייך, אני ממליץ לך לפנות למטפלת גיי/בי-פרנדלי שאיתה תוכלי לעבד את הבלבול בזהות המינית מבחינה רגשית ושתלווה אותך בקונפליקטים שלך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים