דחייה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/11/2008 | 20:05 | מאת: אסי

ד"ר.. יש גברים שנפגשתי איתם, היה לי נחמד, נמשכתי אליהם או הרגשתי טוב איתם, אבל הם לא רצו להיפגש איתי שוב. זה גורם לי להרגיש תחושת דחייה וגועל עצמי מאוד חזקה. היה לי טוב איתם, אבל הם לא רוצים להיפגש איתי שוב. ויש מעטים שכן רוצים אבל אליהם לא נמשכתי. אני לא יודע אם אני נמשך בכוונה לאלה שדוחים אותי, ואני לא מבין למה הם דוחים אותי. זה מדכא אותי.

01/12/2008 | 07:59 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אסי, אני רואה שתי בעיות בפניית, שתיהן קשורות לדימוי העצמי הנמוך שלך. האחת - העובדה שאתה מפנים בצורה כל כך עמוקה את היחס השלילי של אותם אנשים שלא רצו להמשיך איתך את הקשר ואתה חש גועל ודחייה מעצמך לאחר המפגש איתם. השנייה - ההתעקשות שלך על האנשים שדוחים אותך והדחייה שלך את האנשים המעוניינים בך. אין פירושו של דבר, שאתה צריך לנסות ליצור קשרים דווקא עם אנשים שאינך נמשך עליהם, אך לפי ניסיוני, רוב האנשים שמצליחים למצוא בן זוג עושים פשרות כלשהן, מי כבר בשלב הבחירה ומי בשלבים מאוחרים יותר, מתוך הכרה בכך שאין בני זוג מושלמים. אני גם מבטיח לך שחלק גדול מהאנשים שמשכו אותך, קיימו איתך יחסי מין פעם אחת ולא רצו אותך יותר נוהגים כך כלפי רוב, אם לא כל, האנשים שהם נפגשים איתם והראיה לכך היא שאין להם קשר. אולי שני המאמרים הבאים יסייעו לך להבין את מורכבות נושא בחירת בני זוג: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a22.html http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a6.html בשורה התחתונה, המלצתי לך לפנות לטיפול פסיכולוגי כדי לטפל בשורש הבעיה, הדימוי העצמי הנמוך שלך, שכאשר תיפתר - ולו חלקית - תאפשר לך לנהל מו"מ יותר מציאותי עם המציאות בכל הקשור למציאת בן זוג. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים