שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/11/2008 | 09:18 | מאת: סיון

אני יוצאת עם בחור בן 28 כבר חודש. יש לו חבר מאוד טוב שהם ממש חברי נפש ומאוד אוהבים אחד את השני. הבחור שאני יוצאת איתו חולם על החבר , ומתגעגע אליו כי הם גרים רחוק אחד מהשני. אני ממש חוששת שחבר שלי הוא דו מיני איך אני מבררת את זה? מה הסימנים לכך?

27/11/2008 | 09:30 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום סיון, כדי להיות דו-מיני על חברך לגלות, קודם כל, משיכה מינית פיזית לבני מינו. משיכה זו צריכה להיות מופנית אל גברים רבים ולא רק אל איזה חבר שיש לו איתו קשר רגשי עז. על פניו, לא נראה שיש מקום לחשוש בכיוון הזה, אם כי תמיד יש הפתעות. מדוע שלא תקיימי שיחה גלויה עם חברך, תשתפי אותו בחששותייך הלגיטימיים, אולי אפילו תראי לו את פנייתך לפורום. אני לא בעד גישה "בלשית" במקרים כאלה, אלא בעד שיחה גלויה. שוב, מה שאת מתארת אינו הדינאמיקה האופיינית לביסקסואליות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים