מבולבלת...

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/11/2008 | 16:42 | מאת: רונית

אני מבולבלת ביחס לעצמי...היו לי כמה מערכות יחסים עם גברים....ברובם הייתה משיכה מינית... ללא משיכה רגשית...אולי מעט מאוד מקרים שבהם התאהבתי אבל משהו מאוד התחלתי שלא המשיך כך שלא יודעת...ולגבי נשים....יש מישהי שאני חושבת שאני מאוהבת בה..יש אינטימיות רגשית....ואני ונמשכת אליה פיזית...וכשאני איתה אני מרגישה שאני די מתפקדת כמו בחור בהרבה מובנים ... האם אני לסבית? או דו מינית? האם יש סיכוי שאתאהב רגשית בבחור? אשמח לשמוע את דעתך

25/11/2008 | 04:32 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רונית, מתיאורייך נשמע שאת אכן דו-מינית, הואיל ואת מתארת משיכה מינית לנשים ולגברים. אין דרך לנבא האם תתאהבי בגבר. הזמן והניסיון יתנו לך את התשובה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים