ביסקסואליות? אהבה גדולה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/11/2008 | 00:20 | מאת: יאיר

שלום, אני בן 35. את מרבית שנותיי ביליתי עם גברים. הומו בארון. נסיונותי עם נשים היו מגעים מיניים כושלים - ורתיעה. לפני שנה הכרתי בחורה - ודרך משיכה אינטלקטואלית - הגענו גם למיטה. מאז אנחנו ביחד. יש לציין שבזמן חירמון אני עם זיקפה מלאה - ולעיתים לפני חדירה אני נוטל רבע כדור ויאגרה - ולמרות שהשפעתו אינה רפואית - פסיכולוגית הוא עוזר לי. אני אוהב אותה כמו שבחיים לא אהבתי - מתרגל לאשה - ולחום גופה - וכועס שלא חוויתי זאת 10-15 שנים קודם לכן.ככה הייתי פחות מבולבל - ויותר בשל. במקביל אני חווה חרדות - עצב - ולא מחוסר סיפוק וכמיהה לגברים - מפחד שזה ייפול. ממגע סקס שלא יצליח. יש לציין שאנחנו שוכבים 3-5 פעמים בשבוע -לעיתים עם רבע כדור כרשת ביטחון - מרגע החדירה - בזמן שהמחסום הזה עובר - אני בשמיים. אני אוהבאותה - רוצה אותה כאשתי. ומנגד מפחד. בבקשה תעזור לי. האם מצבי נפוץ? איך מתגברים על חרדות. בעיקר על מחשבות טורדניות בנוגע למיטה - שרק לאחרונה צצו - ויש לציין שעד חרדת הביצוע - היה סקס מעולה - וללא שום עזרים. בבקשה עזור לי. אני לא רואה את עצמי בלעדייה ורואה בה את אשר היא רואה בי - משפחתי החדשה.

16/11/2008 | 09:31 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יאיר, לדעתי, יש להתייחס לקשייך כפי שהגדרת אותם בסוף פנייתך, כחרדת ביצוע. ייתכן שכדאי להיעזר במינון גבוה יותר של ויאגרה מדי פעם וייתכן שכדאי, בשלב זה או אחר, להוסיף טיפול סקסולוגי שלך יחד עם בת זוגך. יש טיפול סקסולוגי התנהגותי ספציפי שנועד בדיוק לטפל בחרדת ביצוע וקשיי זיקפה. באשר לביסקסואליות - קרא את המאמר הבא: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html ומצא לך את דרך החיים המתאימה ביותר לך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

18/12/2008 | 20:23 | מאת: דני

סתם מענין אותי, החברה שלך מודעת לעובדה שאתה (היית) הומו?? ואין לה בעיה עם זה?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים