סטטיסטיקה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/11/2008 | 18:06 | מאת: רננה

שלום לך דק', אחד לכמה גברים הוא הומו/דו?

10/11/2008 | 09:42 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רננה, ההערכות המדעיות העדכניות מדברות על 3-4% מהגברים שהם הומוסקסואלים. זאת בניגוד לאחוז שהומוסקסואלים נוהגים לנפנף בו, 10%, שנובע ממחקרו של אלפרד קינסי על מדגם לא מייצג ובו נספר כל מי ששכב עם גבר גם פעם אחת בלבד. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים