סטרייטית או משהו אחר ?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/11/2008 | 11:30 | מאת: רינת

אני בת 28 ויש לי חבר כבר שנתיים. גיליתי לאחרונה כי אני נמשכת לנשים.האם זה אומר כי אני לסבית.דו מינית ? איך אוכל לדעת אם לא התנסיתי בקשר אם אישה ?

09/11/2008 | 23:04 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רינת, בהנחה שאת נמשכת גם לגברים, יש לשער שאת דו-מינית. עצם המשיכה לנשים מעידה על נטייה מינית הומוסקסואלית (וביסקסואלית, אם את נמשכת גם לגברים) - ולא דווקא מה שיקרה בהתנסות עם אישה כזו או אחרת. יכול להיות שהמגע הראשון לא יהיה מוצלח ויכול להיות שתיאלצי להתנסות עם כמה נשים עד שתגיעי למגע מוצלח (אגב, בדיוק כמו עם גברים). מה שמגדיר את הנטייה הוא עצם המשיכה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

10/11/2008 | 10:18 | מאת: רינת

שלום שוב, אם במהלך סקס עם חברי אני חושבת גם על נשים. זה מגדיר את נטייתי ?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים