גילוי מאוחר

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

03/11/2008 | 11:58 | מאת: דנה

אני בת 28, אמא לשני ילדים מקסימים בגילאי 3 ושנה וחודשיים. לאחרונה ניגשנו אני ובעלי לייעוץ זוגי בכדי לשפר את הזוגיות, וגילינו כי הוא נמשך לגברים ולא לנשים. אני מרגישה כי עולמי חרב עלי אחרי 6 שנים ביחד, ואין לי אפשרות לשתף אף אחד כי הוא לא מוכן לספר. ואני מכבדת את זה, אני מבינה שגם לו קשה לקבל את זה. האם יש קבוצת תמיכה או מישהי שעברה או עוברת אותו דבר ואפשר לדבר על זה אפילו במיילים?

03/11/2008 | 14:26 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דנה, אני מבין את תחושת ההלם, ואולי גם ההונאה, שמלווה אותך נוכח הגילוי. אני גם מקווה שמישהי אכן תפנה אלייך במייל. כפי שכתבתי בתגובות אחרות, יש הומוסקסואלים רבים הנשואים לנשים ובחלק גדול מהמקרים הזוג מגיע לאיזה שהוא הסדר המאפשר לקיים יחסי מין עם גברים מחוץ לנישואין. עם זאת, במקרה שלך את כותבת שבעלך כלל לא נמשך לנשים ואת רק בת 28. במקרה כזה, כמובן לאחר שתקחי לעצמך זמן לעכל את הבשורה, נראה לי שקיים מקום לשקול פרידה ברוח טובה לטובת כל הצדדים: את, בעלך והילדים. בעלך יוכל לממש את עצמו בצורה מלאה יותר, את תוכלי למצוא בן זוג סטרייט ולילדים בסה"כ יהיו הורים יותר מאושרים. בדרך כלל במקרים כאלה ניתן להגיע לגירושין הוגנים ולחיים נפרדים סבירים ביותר, שכן לא מדובר באיזה סכסוך מתמשך אלא בכורח הנסיבות, פחות או יותר, שחייב להגיע לגירושין. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים