רגשות פגועות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/11/2008 | 14:56 | מאת: יניב

אני הומו בארון,יש לי קשרים עם הקהילה אולם יש לי רצון עמוק ושאיפה רצינית ללכת לטיפול אם כי כבר כתבת לי בעבר שיתכן שזה מזיק ושעדיף שאני אשלים עם עצמי, בשבוע שעבר הציגו אותי באיזה פורמט כלשהו-תוכנית באזה שהוא רדיו אזורי כהומוסקסואל מוצהר,וברצוני לתבוע אותם על הוצאת דיבה ולשון הרע,אולם בקהילה שלי מסתכלים על הומוסקסואליות כדבר נורמאלי ולגיטימי,שאלתי אם היום כשרוב הציבור מסתכל על זה כנורמאלי אולם לי אישית יש עם זה בעיה יש לי קייס לתביעה או שאם אאיים אהפוך את עצמי ללעג ולקלס לזילזול ולצחוק?

03/11/2008 | 08:07 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יניב, השאלה שאתה שואל היא למעשה שאלה משפטית ואני אינני משפטן. למיטב הבנתי, אם הוציאו אותך מהארון בניגוד לרצונך ולא זה מה שסוכם מראש, יש לך קייס לתביעה. אינני יודע אם הדבר ייחשב תביעת דיבה או פגיעה בצנעת הפרט, אך עליך להתייעץ עם עו"ד, אפילו של אגודת ההומואים והלסביות. כמובן, שרצוי שתקבל את עצמך ותהייה שלם עם עצמך, אך עדיין שמורה לך הזכות להחליט בפני מי אתה רוצה לחשוף את חייך האישיים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com

03/11/2008 | 09:31 | מאת: יניב

לאחר שכתבתי פה את השאלה נפל לי אסימון שבעצם אמרו את אותו דבר על החבר שלי שהוא כלל אינו הומו,העניין הוא שאם אני או החברה מאמינה שאין פסול בלהיות הומו,על מה אני יכול לתבוע??? לכאורה זה כו לספר שקטפתי פרח או שחיתי בים,לא? אם זה נורמאלי ותקין רק שיש אנשים סטרייטים ויש הומואים זה לא כמו להודיע מעל גבי האתר האם אני ספרדי או אשכנזי??? הפן המשפטי צורך השקפה חברתית,ועל כן אני שואל אותך כמטפל ויועץ להומואים,האם יש בזה פסול להגיד על אדם שהוא הומו (עד כמה שזה אכן נורמאלי) יותר מהלגיד עליו שהוא רוסי/אתיופי/פרסי(בקונוטציה של קמצן...) תודה רבה מראש

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים