חרדה או ש?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/10/2008 | 14:24 | מאת: רונה

שלום אני בת 25 ויש לי חרדה לפחות זה מה שמספר פסיכולגים שהייתי אצלם אמרו לי. במהלך חיי בערך מגיל 16 שהחלו אצלי דחפים מיניים,הרגשתי משהו לא ברור ועד היום אינני יכולהלהגדיר אותו.נראה לי שכמו שגבר מרגיש שעומד לו אז ככה אני גם מרגישה ,מין הסתם זה יכול לקרות בכל מקום ולפעמים גם שאני מסתכלת על בנות.לפעמים זה קורה שאני רואה טלוויזיה או סתם בלי שאסתכל על שום דבר אבל משום מה זה מבהיל אותי כל פעם ותמיד מקשרת את זה ללסביות או למשיכה .בגיל 16 שזה רק התחיל נבהלתי מאוד כי חשבתי שאני לסבית וזה דבר שמבחינתי הוא נוראי בשביל עצמי למרות שאין לי בעיה עם אנשים שהם כאלה ואני מאוד מכבדת אותם.בעקבות זה תמיד מתחילות מחשבות.בחיים שלי לא נישקתי בחורה אפילו לא בשפתיים הייתי רוצה לדעת שבמידה ויש בחורים או בחורות שהם כאלה האם הם גם מפחדים מזה,והאם יש להם את כל המחשבות האלו.אני יכולה לפתוח טלוויזיה ולהרגיש אי נוחות לא מוסברת.זה גם כל פעם בא לי בתקופות בחיים שלי...יש תקופות שאני בכלל לא מרגישה את ההרגשות המוזרות האלו. היו לי מספר רב של בחורים בחיי ואה\ני נהנית ונמשכת לגברים כך שאין לי מושג ממה אני כל כך נבהלת..אמרו לי שאני חרדה אבל איך אני יכולה להבין אחת ולתמיד שאני לא אפילו דו מינית ולבטיח שזה לא יחזור יותר ושאני אבין אחת לתמיד.ואם כן למה זה כל כך מרתיח אותי..האם אנשים שהם כאלה כל כך נבהלים מזה כמוני? בהתחלה לא רציתי לשמוע על לנסות משהו עם בחורה אבל אני מרגישה שזה רודף אותי כל חיי ,אולי זו חרמנות יתר\.\? כמו גבר שעומד לו בלי קשר למה שהוא רואה? איך אני יכולה למצוא פתרון אחת ולתמיד ולהבין

28/10/2008 | 09:48 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רונה, על פניו, לא נראה שיש לך סיבה לחשוש שאת דו-מינית או לסבית, משום שהעוררות המינית שאת מתארת אינה קשורה לנשים אחרות. עם זאת, נשמע שעוררות זו מעוררת אצלך חרדה ואי-נוחות גדולה מאוד וזה נושא ששווה לברר בטיפול פסיכולוגי פנים אל פנים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים