שאלה כללית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/10/2008 | 14:00 | מאת: אא

שלום שאלה לי: אדם דתי שיש לו מחשבות שהוא לא רוצה נטיה הפוכה ואין לו נסיון בזה ואינו רוצה ניסיון בזה ,ויש לו תחושה גם למשיכה לנשים אומנם גם בזה אין לו ניסיון כל מה שהוא רוצה עכשיו זה להוציא מחשבות לא טובות מהראש של נטיה הפוכה , הוא רוצה לצאת לשידוך להתחתן עם אישה זה מה שהוא באמת רוצה השאלה היא התמודדות מהלא נודע בליל הכלולות שאכן יהיה הכל כמו שצריך כיצד יעזור לעצמו הבחירה האמיתית שלו זה להתחתן עם אישה להקים משפחה? תודה

28/10/2008 | 09:43 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אא, אי-אפשר לעקור את המשיכה המינית לבני מינך, אך מצד שני, אין כל חובה לממש את כל הפנטזיות. גם סטרייטים שנאמנים לנשותיהם אינם מממשים את הפנטזיות שלהם על נשים אחרות שהם רואים. למזלך, אתה נמשך גם לנשים ובעזרת משיכה זו תוכל להקים משפחה. אינני יודע עד כמה זה מותר ו/או מקובל בחברה הדתית/חרדית, אך כדי להפחית את החרדה שלך לקראת ליל הכלולות, מומלץ ש"תתרגל" יחסי מין לפני הנישואין עם אישה אחרת, ככל שהדבר אפשרי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

28/10/2008 | 13:11 | מאת: א

שלום לתרגל יחסים לפני נישואים הרי אני בחור דתי זה קצת קשה ולא מקובל אני בחור די ביישן , הבחירה שלי היא להתחתן עם אישה להביא ילדים לעולם אך המחשבות של נטיה חס ולשלום לפעמים מעכבות כדי לצאת לשידוך כי בסך הכל יש רצון לצאת לשידוך אך לדעת מה יהיה בליל הכלולות שזה יעבוד כמו שצריך ויש הרגשה של משיכה לאישה גם אבל בגלל שאין ניסיון בזה( וגם לשמחתי אין ניסיון ולא ארצה בנטיה הפוכה) אז כל הזמן עולות מחשבות האם עם אישה זה יעבוד כמו שמדמיינים בליל הכלולות האם צריך טיפול לזה פסיכולוג? תודה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים