דו מיני

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/10/2008 | 13:11 | מאת: שרון

שלום, אני נמצאת בבעיה, אני נשואה כבר שנה וחצי לאחרונה גיליתי שבעלי מסתכל באתרי פורנו של הומואים הפתיחות במערכת היחסים שלנו טובה ודיברנו על זה ובעלי התוודה שקיים יחסים פעם אחד עם גבר והוא נמשך לגברים, אך במקביל הוא אוהב אותי ונמשך אלי ורוצה להמשיך בנישואים . כרגע זו החלטה שלי ואני לא מוצאת פיתרון כי אני אוהבת אותו מאוד ויש לנו מערכת יחסים טובה והוא אבא טוב לילדה שלנו, אך הפחד הכי גדול שלי שבמשך החיים אני יכווה מזה , איך אני מגיע להחלטה? האם יש מצב שהנישואים באמת עדיפים עליו או שהוא פשוט בורח מעצמו. תודה...

22/10/2008 | 11:33 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שרון, ביסקסואלים מוצאים לעצמם הסדרים מהסדרים שונים וברוב המקרים הם נמשכים לנשותיהם ומקיימים עימן קשר זוגי מוצלח: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html . את מתארת מערכת יחסים טובה ומגדירה את בעלך כאבא טוב לילדה. נתקלתי בלא מעט זוגות שבהם הגבר היה ביסקסואל, אשר מצאו פתרונות יצירתיים שאפשרו לבעל להגיח ליחסי מין אחראים ובטוחים. מניסיוני, זה הרבה יותר בטוח מבחינת הנישואין מאשר בעל סטרייט שפוזל לצדדים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים