לגבי הפדופיליה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/10/2008 | 12:20 | מאת: בני

בהמשך העמוד מופיעות מספר שאלות שנשאלת ע"י דוד כאשר שאלה אחת מיתוכם באמת מציקה לי מאוד.המתנתי עד שתחזור אולם על כל השאלות ענית חוץ...מההודעה על הפדופילים, אשמח מאוד אם תוכל להסביר לי על פי השקפתך מדוע לא לעודד פנטזיות ומחשבות מיניות על ילדים ולאסור את הניצול-כמו שמעודדים מחשבת על בנים ולא נוגעים בהם בלי רשות או מחשבות על בנות כשכל מילה מיותרת נחשבת הטרדה? מקסימום שילך הפדופיל לטיפול שיעזור לו לפתח משמעת עצמית ואחריות למעשיו? יש שם כמה שאלות שמאוד היה מועיל לי אם הייתה יכול לענות עליהם. תודה רבה מראש!

21/10/2008 | 08:29 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1389,xPG-29,m-Doctors,a-Forums.html#17877_17650

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים