:[

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/10/2008 | 17:41 | מאת: ג'ו

לא נמשכת לגברים כשאני איתם אבל כשאני עם אישה אני לא נהנית.. מה לעשות? האם אני לא נמשכת לאף אחד מהם או בכלל נמשכת לשניהם?

20/10/2008 | 10:26 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ג'ו, להרגשתי, פנייתך אינה ניתנת להתייחסות רצינית ומעמיקה דרך הפורום. המלצתי לך היא לפנות לטיפול פסיכולוגי שיתייחס למכלול אישיותך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים