נמשך פיזית לגברים ורגשית לנשים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/10/2008 | 00:31 | מאת: בחור מהצפון

אני בן 32 מאז שהייתי בצבא נחשפתי למשיכה גברית שאותה מימשתי עד אז לא היה לי שום משיכה לגברים רק לנשים ומאז אני מרגיש שאני נחשף לזה יותר ורוצה לממש את כל האפשרויות של קיום יחסים עם גברים מאז ועד היום אני בתוך זה רק שאני נימשך פיזית בילבד לגברים רגשית לא עושה לי את זה אצל נשים אני נימך רגשית וגם פיזית למרות שלא התנסיתי עם נשים קיום יחסי מין מלאים היו פה ושם אבל מלא לא היה אני מאוד רוצה זוגיות עם אשה אך משהו עוצר אותי ולא יודע מה לגברים אני עדין נמשך ואני נהנה אבל בהרגשה הפנימית שלי לא טוב לי עם זה מה אני? מי אני? אנא עזרו לי

16/10/2008 | 12:52 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לבחור מהצפון, לפי תיאוריך, על פניו אתה ביסקסואל, כלומר נמשך לבני שני המינים, אלא שמשיכה זו נושאת אופי שונה כלפי גברים ואופי שונה כלפי נשים. תופעה זו אינה נדירה וביסקסואלים אכן יוצרים סוגי יחסים שונים עם נשים וגברים: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html . ייתכן שהקושי שלך לבטא רגש כלפי גברים נובע מאיזו שהיא הומופוביה מופנמת, דהיינו, מחוסר קבלה שלך את משיכתך לגברים, למרות מימושה. מצד שני, נשים אכן מתקשרות דרך רגשות הרבה יותר מגברים ובסה"כ תוכל להשכיל ליהנות משני העולמות, אולי עם עזרה טיפולית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים