קבוצת תמיכה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/10/2008 | 20:55 | מאת: בחור מהצפון

אני מהצפון, בן 25 וחצי ואני הומו. גיליתי להורי שאני כזה ויש לי פרטנר, והורי קבלו קשה מאוד את העניין והם במשבר רציני. אני מחפש באזור כרמיאל או הקריות קבוצת תמיכה להורים. מישהו להתייעץ איתו, לדבר, ואולי גם להביא את ההורים שלי שלם, כדי שיבינו שזו לא מחלה, ואהי הבן שלהם גם אם אני הומו. תודה על העזרה.

16/10/2008 | 12:44 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לבחור מהצפון, הנה קישור לאתר של עמותת תהל"ה בו תוכל למצוא קבוצות תמיכה ברחבי הארץ: http://www.tehila.org.il/.. אינני יודע האם הוריך יסכימו ללכת, משום שבדרך כלל ההסכמה היא כבר צעד ראשון משמעותי בקבלת הנטייה המינית של הבן, אך אולי תוכל להתייעץ איתם איך לנהוג בהוריך. אגב, הומוסקסואליות אכן אינה מחלה, אך הורים רבים מקבלים זאת קשה מסיבות מציאותיות לחלוטין, בגלל אורח החיים הקשה יותר בפניהם ניצבים הומוסקסואלים בעיקר בגילאים מבוגרים יותר. על כל פנים, פתח להם צוהר אל האתר, יש שם מספיק חומרים "מרככים" ושאלות שהורי הומוסקסואלים מתמודדים עימן. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים