אוהב את הביחד עד גבול מסויים...

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/10/2008 | 03:44 | מאת: תומר

שלום ד"ר רובינשטיין רציתי לשתף אותך בבעיה שאני עובר או שאולי זאת לא בעיה:) מצד אחד מאוד רוצה זוגיות אהבה קירבה חום ומצד שני ברגע שהיא מגיעה אני מרגיש מחנק לחץ,שכל הזמן צריך לרצות את הפרטנר. כך שלפעמים אני מוצא שהלבד עדיף.,אוהב גם להחליף פרטנרים לסקס כל פעם מישהו אחר. כך זה גם עם החברים הקרובים שלי אוהב את הקירבה עד גבול מסויים שאני קובע ואחר כך מחפש את השקט שלי והפרטיות שלי,קשה לי מאוד עם מחוייבות לטווח ארוך ומצד שני שאין לי את הקירבה והחום אני גם מתלונן מזל דלי אופייני מה לעשות:))) מה היית מייעץ לי לעשות או שפשוט לחיות עם זה ככה,מאז שאני זוכר את עצמי זה כך אוהב את הביחד עד גבול מסויים ואחר כך תן לי את השקט שלי.........

16/10/2008 | 11:59 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום תומר, קשר אכן טומן בחובו הגבלה ניכרת על המרחב הפרטי, הגבלה שאנשים שבאמת מעוניינים בקשר זוגי מוכנים לשאת אותה. כשנוסף על כך הצורך בגיוון, המאפיין בעיקר גברים באשר הם, והקשר הוא בין שני גברים, מדובר במאבק משמעותי על שמירת הקשר. אי-אפשר ליהנות מכל העולמות ולכל אחת מההנאות יש מחיר. לא אוכל להמליץ לך מה להעדיף - את הביטחון והחמימות שקשר מעניק או את החופש שמעניקים הגיוון והפרטיות. זו בחירה שלך. יחד עם זאת, במידה ואתה מרגיש שאתה נחנק במהירות רבה מדיי, קיים אולי מקום לברר את השפעת הקשרים המוקדמים בחייך על נטייה זו וזאת במסגרת טיפול פסיכולוגי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

19/10/2008 | 17:46 | מאת: ג'ו

היי קראתי את מה שכתבת ואני ממש מבינה אותך,גם לי יש את הבעיה הזאת ואני לא יודעת מה לעשות עם זה אתה חושב שאולי זה נורמלי ויש את זה להרבה אנשים אבל הם פשוט לא מודעים לבעייה? :[

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים