שילמתי כסף

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/10/2008 | 22:58 | מאת: אסי

בשביל לקבל שירות מיני. אני בן 25. מה זה אומר עליי? אני יכול להשיג בחינם, ועדיין העדפתי לשלם על זה כדי שמישהו "יענג" אותי, 20 דק' של עונג עלו לי ב50 שח. אני עובד קשה בשביל הכסף, למה אני מבזבז אותו ככה? אני יכול להשיג את זה בחינם. מה לא בסדר אצלי?

16/10/2008 | 11:46 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אסי, שום דבר לא בסדר אצלך. בסה"כ החלטת פעם אחת לעשות לעצמך "חיים קלים" תמורת סכום סמלי ממש. חיים קלים במובן זה שהיחסים לא היו הדדיים ובאופן חד-פעמי הרשית לעצמך רק להתענג. אם בגילך הצעיר היית מתמכר לנערי ליווי כדי להימנע מדחייה אפשרית בקשר שיוויוני עם בני גילך, המצב אכן היה חמור. ואולם, אם מדובר במקרה חד-פעמי, הייתי רואה זאת כסוג של ביקור אצל מסג'יסט, שגם שם ההנאה היא בין היתר מהתפקיד הפאסיבי של המטופל. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים