התאהבות בבחורה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

03/10/2008 | 23:03 | מאת: נעמה

שלום אני בחורה בת 22 , יש לי חבר כבר 5 שנים והבעיה היא שכבר כמה פעמים מצאתי את עצמי נמשכת לאנשים אחרים והפעם זאת מישהי מעבודה שהיא חברה משתופת לי ולכמה בנות. אני מכירה אותה כבר שנה אבל לא ממש אישית ,הבעיה היא שמאז הבילוי המשותף של הקבוצה שלנו מצאתי את עצמי נמשכת אליה בטירוף, אני לא יודעת מה לעשות, מילא היא הייתה בגילי אבל היא מבוגרת ממני בעשור. לבחורה ככל הידוע אין חבר והאמת שאני מרגישה משהו מהכיוון שלה אבל אני בעצם לא יודעת כי אולי אני ממציאה את זה לעצמי, כבר כמה שבועות שאני ממש מתלבטת עם עצמי מה לעשות ומוצאת את עצמי רוצה לראות אותה ולדבר איתה. נראה לי שאני מאוהבת בה. זאת הפעם השלישית שאני מרגישה משיכה לבחורה וההתאהבות הראשונה שלי הייתה בבחורה שהייתי בקשר איתה. אני טועה מה לעשות גם בקשר אלי וגם בקשר לחבר שלי שאותו אני מאוד אוהבת נדמה לי. אודה לחוות דעתך.

16/10/2008 | 11:30 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום נעמה, בהתאהבות ההיגיון אינו הצד החזק שלנו. השאלה שאני רואה כמרכזית במקרה שלך היא האם את עדיין נמשכת לגברים בכלל ולחברך בפרט. אם התשובה חיובית, הרי את ביסקסואלית ויכולה ליהנות משני העולמות: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html . זאת ועוד: גם סטרייטים לחלוטין נמשכים, ולעיתים גם מתאהבים, בנשים ובגברים אחרים. זה עדיין אינו מצדיק הפסקת קשר רגשי וזוגי עם חבר שלך לטובת הלא נודע. כל זאת, במידה ואת אכן נמשכת גם אליו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

19/10/2008 | 23:32 | מאת: נעמה

האם לספר לבחורה שאני מרגישה כך, או לשמור זאת לעצמי תודה!

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים