גיליתי כי בעלי הומו וחרב עלי עולמי....

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/10/2008 | 23:15 | מאת: ליזי

לאחר שגיליתי כי בעלי הומוסוקסואל ?? (למרות הכחשותיו הנמרצות) עזבתי את הבית לאחר 34 שנות נישואים איני מסוגלת לראות אותו. הוא היום יוצא עם בחורה על מנת להוכיח לי כי אינו כזה, אך לי היו מספיק הוכחות שהוא אכן הומו.

13/10/2008 | 00:27 | מאת: מבינה

אני בסיפור דומה.34 שנים נשואים.הבעל מכחיש.חדרים נפרדים.אין לי אומץ לקום וללכת.אני בדכאון .כל הזמן בוכה.כל הזמן עצובה.לא יודעת מה לעשות?

16/10/2008 | 11:26 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ליוי, אינני חושב שכל עולמך חרב עלייך. את נשמעת אישה חזקה שלא הייתה מוכנה לחיות בשקר ולהעלים עין. אם בעלך אכן הומוסקסואל והוא היה מודה בפנייך בעובדה זו, היה לכם על מה לעבוד בטיפול זוגי ולבחון אפשרויות לחיות עם התופעה במקום לזרוק לפח 34 שנות נישואין. ואולם, כנראה בעלך אינו אמיץ כמוך. נראה לי שלאור אחוז הגירושין הגבוה, פרידה אחרי 34 שנות נישואין אינה צריכה למוטט אותך, אלא נהפוך הוא, לראות בכך הזדמנות לקשר אמיתי יותר עם שותף אמיתי וכן למצוא משמעויות נוספות בחייך. עולמך יכול להחרב עלייך רק אם את מתעקשת לחיוך דרך בעלך ואם נפרדת ממנו, לא נראה שזה המקרה, עם כל הכאב המובן שהדבר גורם. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים