איך להימשך??

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/10/2008 | 12:01 | מאת: חיפוש פתרון

שלום דוקטור אני בחורה סטרייטית. ב-3 שנים האחרונות בקשר עם בחורה לסבית. אנחנו מאוד מאושרות ומאוהבות. הבעיה היא איתי-אני לא מצליחה לגמור יש הנאה וריגוש אבל זה לא הולך עד הסוף לבד או עם גברים אין לי בעיה. יצא לי לקרוא על חומרים-פרומונים שגורמים למשיכה וחשבתי לקנות פרומונים גבריים ולראות אם זה יעזור להגביר את המשיכה. מה דעתך בנושא? חבל לי לפרק את הקשר כי אני אוהבת אותה תודה

16/10/2008 | 11:06 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, קשה לי לקבל את הקביעה שאת בחורה סטרייטית המאוהבת בלסבית ומקיימת איתה יחסי מין. דווקא הצורך להגדיר את עצמך כסטרייטית מצביע על קושי לממש את משיכתך לנשים, המתבטא בקושי להגיע לאורגזמה. המלצתי לך היא להבהיר את יחסך לגברים ולנשים ואת הזהות המינית שלך במסגרת טיפול פסיכולוגי. לא הייתי תוקף את הנושא מבחינה הורמונאלית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים