הומו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/10/2008 | 08:46 | מאת: משה

יש לנו בן הומו אנחנו לא משוכנעים שזה מה שהוא היה רוצה לחיות במסגרת הזו האם ידוע לך רופא מאבחן שיכול לסייע

16/10/2008 | 11:01 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום משה, הומוסקסואליות אינה עניין של בחירה ואין רופא או מטפל אחר שיכול להכחיד אצל בנך את המשיכה לבני מינו ולהחליפה במשיכה לנשים. זאת, גם אם לבנך יש מוטיבציה חזקה לשנות את נטייתו המינית. הכיוון צריך להיות קבלה של הנטייה המינית, לרבות תמיכה משפחתית שבנך יזדקק לה. הייתי מציע להשאיר לבנך "דלת פתוחה" בלי להעלות את הנושא וכאשר הוא ירצה, יוכל לפנות אליכם ולבקש טיפול פסיכולוגי. חשוב מאוד שתבהירו לו (ותעמדו מאחורי זה) שאתם מקבלים אותו בכל מצב ונשארים הורים תומכים ודואגים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים