זהות מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/09/2008 | 21:34 | מאת: שלומי

ד"ר רובינשטיין שלום, בן 30. סובל מחרדה. מטופל בתרופות. (ציפרלקס וסורבון). את הסורבון התחלתי לקחת בימים אלה לאחר שהטיפול בציפרלקס לא היה מספיק אני עדיין לא יודע להגדיר את המשיכה "האמיתית" שלי שמתי לב שכשאני רגוע לחלוטין אני נמשך יותר לבנות. "פוחד" מהן פחות. לעומת זאת , ככל שאני חרד יותר - אני נמשך יותר לבנים אשמח לשמוע מה דעתך בנושא והאם נתקלת בעוד אנשים עם תופעה דומה. תודה

16/10/2008 | 10:58 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שלומי, יש לי הרגשה שהפכת קצת את הקשר בין הסיבה לתוצאה. קשה לי להאמין שחרדה גורמת למשיכה לגברים, אלא הרבה יותר סביר להניח שהמשיכה לגברים גורמת לך חרדה לעומת המשיכה לנשים שמרגיעה אותך הן משום שמעורב בה רגש והן משום שכולנו גודלנו להימשך לנשים כברירת מחדל. לא כתבת מדוע אתה מטופל בתרופות, האם אתה מטופל גם פסיכולוגית (בשיחות) וכיו"ב גורמים שהיו אמורים לעזור לי להבין את המצב. באופן כללי, בחלק הביסקסואלי הייתי מציע לראות אפשרות ליהנות משני העולמות: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html אך נראה שאתה סובל מקשיים נוספים שבגללם הוחלט על הטיפול התרופתי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים