מפגש עם אנשים זרים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

29/09/2008 | 13:31 | מאת: דני

שלום, אני בן 23. לפני 8 חודשים הכרתי בחור בן 21 בצ'ט וקבענו להיפגש לסטוץ. לאחר שקיימתי איתו יחסי מין כולל חדירה אליו ומציצות ללא קונדום הוא סיפר לי שהוא היה נער ליווי במשך מס' שנים. הרגשתי הלם מוחלט, ומאז אני פשוט לא מסוגל להיפגש עם גברים זרים, ואני מרגיש בחילה מעצם האפשרות של קיום יחסי מין עם מישהו זר. בעיקרון, אני מקיים יחסי מין מוגנים, זה היה חד פעמי בלהט הרגע. מאז נפגשתי עם 2 גברים שכבר הייתי איתם בעבר, ולא הייתה בעיה של תפקוד מיני. למזלי גם לא נדבקתי במחלות מיניות כלשהן. אודה לך אם תוכל להסביר לי איך להתמודד עם המצב הזה.

16/10/2008 | 10:53 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דני, אמנם הצד הנחדר ביחסי מין ללא קונדום הוא הצד שסיכוייו להידבק באיידס גבוהים יותר במידה ניכרת, אך קיימת גם סכנה לצד החודר, במיוחד אם יש חתך על איבר המין הגברי. גם מין אוראלי טומן בחובו סיכון, אם כי נמוך מזה שבמין אנאלי. גם כאן חתכים בפה, דלקת חניכיים (שחלק גדול מהאוכלוסייה סובל ממנה בלי לדעת זאת) - כל אלה מקדמים את הסיכון. אני ממליץ לך לחכות 3 חודשים מיום המגע החשוד, לעבור בדיקת איידס ולחזור עליה כעבור 3 חודשים נוספים. מעתה, כמובן, הקפד להשתמש בקונדום. הבעיה אינה עם העובדה שהאנשים הם זרים, אלא שלא הגנת על עצמך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים