מתלבטת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/09/2008 | 00:03 | מאת: מיקוש

שלום, אני בחורה כבת 30. מעולם לא היתה לי מערכת יחסים רצינית עם מישהו, אבל יצאתי עם גברים וקיימתי מגע מיני ו/או יחסי מין מלאים עם די הרבה גברים ועם רובם נהניתי מאד ונמשכתי אליהם, לחלק יותר לחלק פחות אבל בגדול אני חשה משיכה מאד חזקה לגברים ולחלק מאלו שהייתי איתם ממש חשתי משיכה עזה. כל חיי הרגשתי כסטרייטית ותמיד פינטזתי על גברים אך קרה פעם ב.. שראיתי בחורה שחשתי אליה משיכה מסוימת אבל זה חלף ולא הקדשתי לזה יותר מדי מחשבה. רק בחודשים האחרונים התחלתי להתלבט לגבי הזהות המינית שלי(טוב, לסבית כמו שראית ברור שאני לא) אך כשהייתי באיזה טיול בחו"ל לא מזמן, כל פעם שהשתכרתי קצת הרגשתי רצון להיות עם בחורה והתחלתי קצת עם בחורות ואפילו היתה לי נשיקה עם בחורה, קשה לי להגיד ממש איך הרגשתי כי הייתי שתוייה אז אני לא ממש זוכרת את התחושה, מה שבטוח ממש לא סבלתי ולא נגעלתי מזה. לאחרונה גם יש איזו בחורה שאני רואה שהיתה תקופה שממש פינטזתי אליה אבל לפי מה שראיתי היא לא ממש בקטע. בקיצור אני מרגישה בזמן האחרון משיכה ורצון להיות (לאו דווקא "לשכב" סתם, אפילו ללטף לנשק) עם בחורה. אך מצד שני, נראה כי משיכתי לגברים עולה עשרות מונים על משיכתי לנשים. אם יעמידו מולי גבר מושך ואשה מושכת לטעמי, אני אעדיף את הגבר. לגבי יחסים רומנטיים ומערכת יחסים קבועה והתאהבות- את זה אני רוצה רק עם גבר, ולא נראה לי שזה מהדחקה, פשוט אני חשה כמיהה עזה לאהבת גבר. אך עדיין אי אפשר להתעלם מזה שאני גם נמשכת לבחורות האם זה נחשב בכל זאת שאני בי סקסואלית? אפילו שבמערכת יחסים רומנטית אני רואה את עצמי עם גבר? כי פעם חשבתי שלפי ההגדרה של דו מיניות זה אנשים שנמשכים לשני בני המין במידה שווה ומסוגלים לנהל מערכות יחסים עם שני המינים, לכן הבילבול... תודה על תשובתך מראש.

20/09/2008 | 08:33 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מתלבטת, בי-סקסואלים אינם נמשכים לשני המינים במידה שווה אלא בעוצמות שונות. לפי תיאורייך, לפחות נכון לשלב זה, את נמשכת יותר לגברים ובעיקר קל לך יותר לשלב את המין איתם יחד עם רגש. ייתכן שבעתיד עצמת המשיכה לכל אחד מהמינים תשתנה וכך גם היחס הרגשי: http://www.shrink-friendly.co.il/a11.html. אני מציע לך לקרוא את המאמר הנ"ל ולמצוא דרך ליהנות משני העולמות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים