קבוצת תמיכה בצפון

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

17/09/2008 | 22:37 | מאת: בחור מהצפון

אני גר באזור כרמיאל, בצפון הארץ, ומבקש לדעת אם יש יועץ או קבוצת תמיכה לגיי'ז ולהורים שלהם.

18/09/2008 | 10:30 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

14/10/2008 | 20:52 | מאת: בחור מהצפון

לא הייתי כאן זמן מה, ואני כותב שוב. אני מאזור כרמיאל בן 25 וחצי. אני הומו. גיליתי להורי עובדה זו, והם במשבר קשה ואינם מוכנים לקבל עובדה זו. אני מחפש קבוצת תמיכה באזור כרמיאל או הקריות. האם תוכל להפנות אותי לקבוצה כזו?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים