צריך עזרה, בדחיפות.

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

12/09/2008 | 17:00 | מאת: א

שלום, אני יודע שאני הומו כבר הרבה זמן, כבר 4 שנים לדעתי, בהכחשה הייתי משהו כמו 3 שנים מתוך הזמן הזה, או יותר. ככה שקיבלתי את עצמי כהומו לפני פחות משנה. סתם לרקע כללי. תמיד חשבתי שהגוף הגברי הוא הנאה יותר, היפה יותר. זה גורם לי לזקפה. עכשיו הבעיה שלי היא שאני נמשך לגברים, לגוף, לשרירים, לפנים... אבל הדבר היחידי שאני לא נמשך אליו הוא איבר המין. אפשר להגיד שזה יותר דוחה אותי ממושך. תמיד כשיוצא לי לחשוב על העתיד, כשאני ארצה לעשות את זה בפעם הראשונה עם גבר, אני לא יודע איך אעשה את זה, מחשבות על סקס עם גבר מושך שראיתי יכולות לגרום לי לזקפה אבל זה כשנאי לא חושב על איבר מינו. בכמה מילים - אני הומו, אבל אני נרתע מאיבר המין הגברי. מה לעשות? זה יכול לעבור? האם זה ישפיע עליי בעתיד?

13/09/2008 | 15:24 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום א', להערכתי, ייתכן שהמשיכה לאיבר המין הגברי היא החותם הסופי בהומוסקסואליות שלך, שאותה עדיין לא מימשת וספק אם אתה מקבל אותה עד הסוף. לדעתי, התנסויות מיניות ורגשיות עם גברים יכולות לגרום לך להתרגל לאיבר המין הגברי. עד אז ישנן דרכים שונות ליהנות ממין, גם בלי לערב את איבר המין של הצד השני. אני מכיר, למשל, מטופלים שלי שנהנים רק לקבל מין אוראלי והם מצאו פרטנרים לכך. כך שאני מניח שקיימת אפשרות להימנע מאיבר המין הגברי של הצד השני עד שתתרגל אליו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים