בן זוג מתלבט

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/09/2008 | 17:43 | מאת: ימית

חבר שלי הטרי מדבר מדי פעם על הומואים מהרגע שהכרנו וכל סממן / סרט/ אדם הומוסקסואלי הוא מיד קופץ מצחקק ומתרגש. הוא אדם בוגר ולכן אני מאמינה שאכן יש לו את הקטע של משיכה לגברים. הוא גם רמז בצורה כלשהי שהומוסקסואליות זה משהו שאפשר לבטל ולשנות. (כלומר, מי שיש לו משיכה לבני מינו מתעלם/מוחק את זה ואז הכל בסדר). השאלה היא איך אני אוכלת את זה ומה אני אומרת/שואלת אותו. אנו לא חיים ביחד ולא נפגשים כל יום ולכן זה גורם לי לחשש בנוגע לאיידס ובכלל לתחושה קצת לא נוחה. משום כך אין לי אפשרות לדעת אם אכן הוא מממש את המשיכה שלו. מה לעשות?

08/09/2008 | 00:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ימית, חסרים לי דבריו של חברך כשהוא "קופץ מצחקק ומתרגש" למראה הומוסקסואלים, אך על פניו הרושם הוא שחברך הוא יותר הומוסקסואל לטנטי (סמוי) והומופובי מאשר הומוסקסואל המודע לנטיותיו ומממש אותן. התגובה היא תגובה הומופובית קלאסית, אם כי כאמור חסר לי תוכן הערותיו. יתר על כן, הרגשתי היא שאילו הוא היה מקיים יחסים עם גברים בחשאי, הוא היה טורח להסתיר את רגשותיו כלפי הומוסקסואלים מפנייך. לכן, לא נראה לי שיש מקום לחשדותייך שהוא בוגד בך עם גברים כשאינו פוגש אותך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים