לא יודע מה עשו לי???

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/09/2008 | 14:05 | מאת: אמיר

שלום ד"ר רובינשטיין אתמול בלילה הזמנתי בחור,היה נחמד אמרתי לו שבא לי על אורגיה,בינתיים הוא צוטט והזמין גברים,ואני שתיתי הייתי מחוק לדעתי הם היו 3 אין לי מושג מה עשו לי קמתי הג'ינס היה רטוב על הריצפה קמתי מהמיטה עם חולצה כל הגוף כאבי שרירים גם באגן מה עושים במקרה כזה תרגיע אותי טיפה,זאת הייתה פנטזייה של אונס ועכשיו אני מצטער על זה.

06/09/2008 | 19:07 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אמיר, את הנעשה אין להשיב וכעת נותר לטפל בנזקים אפשריים צעד אחר צעד ובצורה רציונאלית ככל האפשר. אתה לא יודע מה קרה שם וכמובן, גם אני לא. מבחינה טכנית, אני מציע לך להיבדק בעוד 3 חודשים ושוב בעוד 6 חודשים כדי לשלול הידבקות באיידס (אני מניח שאם אינך זוכר דבר, אינך יכול להיות בטוח שהם השתמשו בקונדומים). כאבי השרירים יחלפו תוך יומיים-שלושה לכל היותר. מעל לכול, אתה נשמע בפאניקה והמלצתי לך היא לפנות למטפל גיי-פרנדלי שירגיע אותך בטווח הקצר, מצד אחד, ויעבד אתך את הפנטזיה על אונס שהביאה למצב הזה, מצד שני, כך שתוכל למצוא דרכים מזיקות פחות לממש אותה (אולי במשחקי תפקידים, אולי בהבנה מעמיקה יותר של הפנטזיה ואולי בעידון הפנטזיה לקשר זוגי עם בחור מאוד גברי?) בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים